BIC pennen

BIC pennen met bedrukking

Productomschrijving

De BIC pen is een bekend fenomeen in de pennenwereld. In 1950 kwam de eerste BIC pen op de markt. Deze BIC pen zorgde voor een revolutie in de schrijfgewoontes van de wereld. BIC groeide al snel uit tot de eerste massaproducent van pennen en ander schrijfgerei. De BIC pen die het meest bekend is, is de pen met de doorschijnende grip en de blauwe houder en clip. Deze pen wordt vaak in de klaslokalen gebruikt. De meester of lerares gebruikt dan de rode variant. Ook de groene en de zwarte zijn verkrijgbaar.

Bedrukte BIC pennen

U kunt de bedrukte BIC pennen bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Daarnaast kunt ervoor kiezen om een bedrukking op de clip en de houder te plaatsen. Een Bic pen met opdruk is zeer geschikt als promotiemiddel.

Bic pennen met logo

Bic pennen met logo zijn ideaal te vergeven tijdens beurzen en evenementen. Met een Bic pen heeft u kwaliteit en zal uw balpen niet zo snel weggegooid worden. Interesse in een van onze bic pennen of andere promotionele pennen? Neem dan contact met op met onze medewerkers. Zij zijn telefonisch via mail of chat bereikbaar.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bic pennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: