Bidons

Bidons met bedrukking

Productomschrijving

Een bidon wordt voornamelijk gebruikt tijdens het sporten maar kan ook als drinkfles worden meegenomen naar school, tijdens survivallen of wanneer men gaat kamperen. Bidons zijn meestal gemaakt van kunststof of van aluminium. Door deze materialen blijven de bidons smaak- en geurloos. Daarnaast zijn er geïsoleerde bidons waardoor het drankje langer koel blijft.

Bedrukte Bidons

U ziet de bedrukte bidons tegenwoordig overal. Iedereen heeft er wel 1 of gebruikt er 1. Wanneer u de bidons bedrukt met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting, heeft u een zeer nuttig promotiemiddel. Omdat iedereen er gebruik van maakt, blijft uw bedrijf onder de aandacht.

Bidons met logo

Er zijn verschillende soorten bidons met logo. De bidons met opdruk zijn leverbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Tegenwoordig zijn ze zelfs leverbaar met ingebouwde luidspreker voor muziek. Vragen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij zin telefonisch, via mail of chat bereikbaar.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bidons? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: