Bierbak zwembanden

Bierbak zwembanden met bedrukking

 

Productomschrijving

De bierbak-zwemband is een zwemband die gebruikt kan worden als een bierkrat. Doordat het bier in het water staat blijven de flesjes koud, en kan je altijd van het bier genieten. De bierbak zwemband bestaat uit twee delen, de zwemband en de bierbak. De zwemband kan je met twee handgrepen aan de bierbak monteren en is snel op te blazen. Het touw dat aan de bierbak ziet kun je vastmaken aan de kant of aan een boot, zodat de bier zwemband niet wegdrijft.

Bedrukte bierbak zwembanden

De bedrukte bierbak-zwemband als relatiegeschenk is te bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. de bierbak zwemband is gemaakt van kunststof, en klittenband en heeft een afmeting van 75 x 65 x 10 cm

Bierbak zwemband met logo

De bierbak-zwemband met logo is een ideaal product voor bijvoorbeeld zwemfeesten, strandfeesten, kanoën of als je op vakantie bent. De bierbak-zwemband met opdruk is een leuk relatiegeschenk, het is een zeer origineel product, en wordt zeker een groot succes

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bierbak zwembanden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: