Bierbrillen

Bierbrillen met bedrukking

Productomschrijving

De briebril is een kwalitatief hoogwaardige zonnebril met aan de pootjes een opener. Hierdoor heeft u altijd een opener bij de hand! De BierBril is gemaakt van PP met extra metaal in de langere pootjes van het model. Dit maakt de zonnebril met opener extra stevig waardoor die bij normaal gebruik niet te breken is. De bierbril heeft een optimaal draagcomfort.

Bedrukte bierbril

De bedrukte bierbril is in PMS kleur te verkrijgen en kan geheel naar eigen wens worden geleverd. Zo kunt u de kleur en de opdruk van de bril zelf bepalen. Wilt u een opdruk of het glas, of juist een opdruk op de pootjes van de bril, of wilt u graag een print over de hele bril? Bij HSG Relatiegeschenken is alles mogelijk.

Bierbril met logo

U kiest voor een bierbril met logo design dat het beste bij u en uw bedrijf past, en wij zorgen ervoor dat de gepersonaliseerde bierbrillen bij u geleverd worden. Dat maakt de Bierbril met opdruk perfect inzetbaar als relatiegeschenk of als give-away op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bierbrillen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: