Bierhouders

Bierhouders met bedrukking

Productomschrijving

De bierhouder, ook wel bekend als drankendrager of bierdrager, is een inklapbare bekerhouder waar maximaal zes glazen in gedragen kunnen worden. De bierhouder bestaat uit drie houders met twee gaten die in het midden op elkaar zijn bevestigd. Zo kunnen er afhankelijk van de situatie, twee, drie, vier, vijf of zes bekers tegelijk in. Met deze bierwaaier kunnen de glazen gemakkelijk in één hand worden vastgehouden, zonder te morsen.

Bedrukte bierhouders

De bedrukte bierhouders zijn geheel naar uw wens te voorzien van een bedrukking met uw bedrijfsgegevens zoals een logo en/of promotietekst. Drankendragers met opdruk zijn niet alleen functioneel maar ook promotioneel. Omdat de bierdrager met logo onder vele ogen komt, zal uw naamsbekendheid aanzienlijk vergroten. De bekerhouders met bedrukking zijn daarom perfect inzetbaar als relatiegeschenk.

Bierhouders met logo

De bedrukte bierhouders met logo zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, wit, oranje, zwart en donkerblauw zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot. In overleg zijn ook andere kleuren mogelijk. Onze mogelijkheden zijn enorm. De cup holder is voorzien van een ophangoog zodat de bedrukte dranken dragers ook voorzien kunnen worden van een lanyard of keycord. Bent u geïnteresseerd in de glazendrager of de bierwaaier met logo, dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bieden snelle levering, lage prijzen en een goede kwaliteit.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bierhouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: