Bierkratjes met handvat

Bierkratjes met handvat en bedrukking

 

Productomschrijving

Wanneer u een uniek relatiegeschenk zoekt, dan is het bierkratje met handvat een geschenk voor u. Het houten bierkratje met handvat is geschikt voor 8 flesjes.

Bedrukte Bierkratje met handvat

Het bedrukte bierkratje met handvat is een uniek geschenk dat uw bedrijf vertegenwoordigd en is meer dan alleen een voorwerp. Het bedrukte bierkrat met handvat zal als promotiemiddel uw naamsbekendheid doen stijgen. Denk nu aan de toekomst van uw bedrijf met het bedrukte bierkratje met handvat als relatiegeschenk.

Bierkratje met handvat en logo

Naast het bierkratje met handvat en logo vindt u in ons assortiment nog meer gerelateerde producten van het bierkratje met handvat. Laat u inspireren door het ruime aanbod aan biergeschenken. Vindt u niet het bierkratje met handvat die u zoekt op onze zoekpaginaSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bierkratjes met handvat? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: