nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBierparaplu's

Bierparaplu's met bedrukking

Productomschrijving

Met deze bierparaplu kunt u eenvoudig een rondje geven op een druk bezocht evenement zoals een festival of in een volle kroeg. De BierParaplu is een handige drankendrager in de vorm van een paraplu. Met dit opvouwbaar dienblad kunnen 8 volle glazen tegelijkertijd worden gedragen. De Bierparaplu is zeer handig vast te houden en kan boven het hoofd worden gedragen zodat u andere mensen niet hindert en zodat andere mensen uw glazen niet per ongeluk om kunnen stoten.

Bedrukte bierparaplu’s

De bedrukte bierparaplu’s kunt u laten bedrukken naar uw eigen wens en de paraplu kan geleverd worden in elke PMS-kleur. Zo kunt u kiezen voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot. De BierParaplu is namelijk een perfect relatiegeschenk. Omdat het opvouwbaar dienblad ook daadwerkelijk gebruikt zal worden, komt uw bedrijfsnaam vaak onder ogen op grote evenementen. Dit is natuurlijk zeer gunstig voor uw naamsbekendheid!

Bierparaplu’s met logo

De bierparaplu’s zijn eenvoudig te bedrukken. De bierparaplu is gemakkelijk in te klappen en mee te nemen. De bierhouder met bedrukking wordt geleverd in een bijpassende hoes met een handige karabijnhaak die bijvoorbeeld aan de broek kan worden gegespt. Zowel de hoes als de paraplu zelf zijn compleet naar eigen wens te bedrukken. De gepersonaliseerde bierparaplu kan eenvoudig en goedkoop worden besteld bij HSG Relatiegeschenken. Verwen uw klanten, personeel of andere relaties met de paraplu als relatiegeschenk of gebruik de bier paraplu als give-away op beurzen en evenementen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bierparaplu's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: