Bierviltjes

Bierviltjes met bedrukking

Productomschrijving

Bierviltjes met bedrukking zijn kartonnen onderzetters die gebruikt worden om een glas of flesje op te plaatsen, zodat de tafel niet plakkerig wordt. Bierviltjes komen vooral voor op plaatsen zoals cafés, tavernes, restaurants, bistro's, eetcafés, enzovoort. Een synoniem voor bierviltjes is bierkaartjes. Deze benaming wordt vooral in België gebruikt.

Bedrukte bierviltjes

De bedrukte bierviltjes worden niet alleen op horecaplaatsen gebruikt, ook op bedrijfs-seminaries, sales-meetings, sportieve of culturele evenementen zijn bierviltjes niet weg te denken! Als promotiemiddel zijn bierviltjes een heel goed idee! Horecagasten spelen namelijk veel met de bierkaartjes. Ook worden de bierviltjes gebruikt om notities op te maken en worden de bierviltjes mee naar huis genomen.

Bierviltjes met logo

Bierviltjes met logo worden ook vaak bekeken en goed belezen. Zo zijn bierviltjes zeer interessant voor bijvoorbeeld grote drankhallen om via deze bierviltjes acties mee te promoten. Bedrijven waar een groot aantal werknemers werkzaam zijn, gebruiken vaak hun eigen bierviltjes. Deze bierviltjes zijn dan bedrukt met het logo van het bedrijf. HSG relatiegeschenken kan u bedrukte bierviltjes tegen een zeer goede prijs aanleveren. Ook kunt u biervilthouders bij ons bestellen.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bierviltjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 408 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.