Bierwagens voor flesjes bier

Bierwagens voor flesjes bier met bedrukking

 

Productomschrijving

De bierwagen voor flesjes bier is een grappig en mooi geschenk. De houten bierwagen is perfect voor relatiegeschenk en decoratiemateriaal. De bierwagen voor flesjes bier heeft en wagentje waarin 12 flesjes bier kunt opbergen.

Bedrukte bierwagen

U kunt de bedrukte bierwagen nog leuker maken door middel van een gravure. Graveer de bierwagen relatiegeschenken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bierwagen voor flesjes bier is een geschikt relatiegeschenk en door middel van een gravure is het ook een perfect promotiemiddel. Uw bedrijf zal telkens opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten en zal zorgen voor een grotere naamsbekendheid.

Bierwagen met logo

Wanneer u de bierwagen met logo laat voorzien van uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting middels gravure, heeft u een blijvende promotiemiddel. De gravure zal er niet vanaf slijten en dus zeer lang meegaan. Vindt u niet de bierwagen voor flesjes bier die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor bierwagen voor flesjes bier aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bierwagens voor flesjes bier? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: