Bikeled

Bikeled met bedrukking

Productomschrijving

De bikeled is een opvallend fietslampje. De bikeled is simpel, doeltreffend en een opvallende fietslampje en in slecht 1seconde te monteren. Het fietslampje is ook zeer geschikt als sleutelhangerlampje.

Bedrukte Bikeled

Bij de bedrukte bikeled kunnen beide zijden worden bedrukt. De totale bedrukkingsoppervlakte bij de bikeled is 31,5 cm². U kunt het fietslampje relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Een fietslampje is een leuk en geschikt idee als relatiegeschenk cadeau te doen. Het bedrijfslogo valt op bij andere mensen, zodat uw bedrijf wordt gepromoot.

Bikeled met logo

Naast de bikeled met logo relatiegeschenk hebben we nog meer producten die hieraan gerelateerd zijn. Zo hebben wij de fiets voorlicht en de fiets achterlicht. Indien u vragen heeft over de bikeled bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bikeled? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: