nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 0.20

A36-IT3888-03

Biologisch afbreekbare bureausets

Biologisch afbreekbare bureausets met bedrukking

 

Productomschrijving

Deze bureau set is volledig biologisch afbreekbaar en dus erg milieuvriendelijk. In de Biologisch afbreekbare bureauset als relatiegeschenk zit een etui, pen, potlood, gum, liniaal en puntenslijper. Al deze producten in de Biologisch afbreekbare bureauset zijn biologisch afbreekbaar, zo is de etui gemaakt van biologisch katoen en is het plastic van de pen zelfs het plastic van de vulling 100% biologisch afbreekbaar. De potlood in de Biologisch afbreekbare bureauset is gemaakt van bamboepapier, verder zijn ook de gum, liniaal en puntenslijper biologisch afbreekbaar.

Bedrukte biologisch afbreekbaar bureaset

De bedrukte Biologisch afbreekbare bureauset kan bedrukt worden met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo, hierdoor wordt het een prima promotiemiddel. Uw relaties zullen erg blij zijn met de bedrukte Biologisch afbreekbare bureauset, het is namelijk een veel gebruikt product. Met de Biologisch afbreekbare bureauset heeft u alle schrijfgerei bij elkaar zodat u niets meer hoeft te zoeken, mensen zullen dit erg waarderen.

Biologisch afbreekbaar bureauset met logo

Met de biologisch afbreekbaar bureauset zal uw bedrijf in korte tijd bekender worden door de bedrukte Biologisch afbreekbare bureauset als promotiemiddel te gebruiken. Naast de biologisch afbreekbaar bureauset hebben wij nog meet afbreekbare producten. Bent u geïnteresseerd in de Biologisch afbreekbare bureauset of een ander afbreekbare product, neem dan een kijkje op onze site voor meer informatie.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor biologisch afbreekbare bureausets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: