nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBlad cliphouders

Blad cliphouders met bedrukking

Productomschrijving

Heeft u ook altijd last van de los liggende blaadjes en paperclips? Dat is nu verleden tijd met de blad cliphouder. De blad cliphouder is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Aan de bovenkant kunt u een notitie in de blad cliphouder steken. De bovenkant is een soort van deksel op een soort van potje en hierin kunt u paperclips bewaren.

Bedrukte blad cliphouder

De bedrukte blad cliphouder is ontzettend leuk als relatiegeschenk en als business gift. U kunt de blad cliphouder laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. Hierdoor wordt het product persoonlijker. De afmetingen van de bedrukte blad cliphouder zijn 5 bij 9 cm.

Blad cliphouder met logo

Naast deze blad cliphouder met logo hebben wij een ruim assortiment aan bureau organizers. Laat u inspireren door onze website en bij vragen kunt u contact met onze medewerkers opnemen. Zij zijn telefonisch, via mail en chat bereikbaar.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor blad cliphouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: