Blanketbags

Blanketbags met bedrukking

Productomschrijving

Bent u opzoek naar een origineel maar ook nuttig relatiegeschenk voor uw klanten, personeel of andere relaties? De blanketbag is een relatiegeschenk van deze tijd! Geschikt voor veel branches. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de evenementenbranche of werkt u bij een reisbureau, dan is de blanketbag perfect inzetbaar als promotieartikel! De blanketbag is een handige tas die uitgevouwen kan worden tot een kleed. Vandaar dat deze blanketbag handig is om mee te nemen naar een festival of naar het strand. In de dekentas kunnen gemakkelijk spullen vervoert worden en eenmaal op de bestemming aangekomen kan de blanketbag gebruikt worden als kleed.

Bedrukte blanket Bags

Wanneer u de bedrukte blanket Bags bedrukt met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting, zal iedereen uw bedrijf zien. Uw reclame-uiting kan full color bedrukt worden op de blanket bag, zodat het extra opvalt.

Blanket bags met logo

Wanneer u de blanket bags met logo gebruikt tijdens beurzen en evenementen, zullen uw relatie verrast zijn met dit geschenk. Ook tijdens festivals zal uw bedrijf niet on opgemerkt voorbij gaan. Kijk naar ins uitgebreid assortiment voor andere mogelijkheden op iets mee te nemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor blanketbags? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: