Blikjes in eigen vorm

Blikjes in eigen vorm met bedrukking

 

Productomschrijving

Het blikje in eigen vorm is een speciaal ontworpen blikje. Denk bijvoorbeeld bij een tandartsenpraktijk aan een blikje in de vorm van een tand. Vanaf 5000 stuks is het mogelijk om een blikje in eigen vorm te bestellen en geheel naar eigen wens worden voorzien van uw bedrijfskenmerken.

Bedrukte Blikjes in eigen vorm

Het bedrukte blikje in eigen vorm is een uitstekend promotiemiddel dat uitgedeeld kan worden op beurzen of evenementen. Het blikje kan gevuld worden met pepermuntjes. Ook de kleur van de pepermuntjes kan naar wens gekozen worden.

Blikjes in eigen vorm met logo

Naast deze blikjes in eigen vorm met logo, vindt u op onze website hsg-relatiegeschenken, een zeer ruim assortiment aan promotionele artikelen, give-aways, gadgets en producten. Voor meer informatie of vragen over het blikje in eigen vorm, bedrukt of onbedrukt, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor blikjes in eigen vorm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: