Blikken travelsweets

Blikken travelsweets met bedrukking

 

Productomschrijving

Het blik travelsweets is een blikje, gevuld met snoepjes. In het blikje zitten ca. 150 gr. snoepjes. De snoepjes zijn rond, net als het blikje, en er zitten verschillende kleuren en smaken snoepjes in het blikje. De snoepjes zijn handig en lekker om mee te nemen op reis, want het is een stevig en licht blikje reissnoepjes.

Bedrukte blik travelsweets
 

De bovenzijde van het bedrukte blikje kan bedrukt worden met een tekst en/of logo, waardoor er een persoonlijk snoepblikje ontstaat dat een perfecte promotionele gift zou kunnen zijn. Het blik travelsweets met opdruk kan uitgedeeld worden en op deze manier als reclamemiddel dienen.
 

Blik travelsweets met logo

Heeft u vragen over het bik travelsweets met logo of opmerkingen, dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van hsg relatiegeschenken. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u extra informatie te geven over het bedrukte blik travelsweets als relatiegeschenk.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor blikken travelsweets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: