Bloembollen kokers

Bloembollen kokers met bedrukking

Productomschrijving

Verras uw relaties met deze koker vol met tulpen! De bloembollen koker is een uniek geschenk en zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. In ons assortiment vindt u kokers met 100 Hollandse tulpen, 50 Hollandse tulpen en 25 Hollandse tulpen. Verder hebben we ook de bloembollenkoker met amaryllissen en de bloembollenkoker XL met dubbelbloeiende amaryllissen.

Bedrukte bloembollen kokers

U kunt de bedrukte bloembollen kokers relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bloembollen koker is geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook perfect als promotiemiddel.

Bloembollen kokers met logo

Naast de bloembollen kokers met logo, vindt u in het HSG assortiment verschillende producten die gerelateerd zijn aan de bloembollen kokers. U vindt zoal het kruidenkistje met 4 verschillende keukenkruiden, de planttas met bloembollen en het houten luchtvracht-palletkistje met bloembollen. Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bloembollen kokers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: