Bloementassen

Bloementassen met bedrukking

De bloementas is een draagbare tas waar U uw bloemen in kunt doen, het is dus eigenlijk een vaas en tas in een.

De bloementas heeft waterdicht karton, zo kunt U de bloemen gewoon water geven in de tas zonder dat al het water eruit stroomt. Aan de tas zitten twee touwtjes hiermee kunt U de bloementas dragen, en afsluiten.

Wanneer U aan de touwtjes trekt die aan de bloementas zitten gaat de tas open. Met uw hand gaat U onderin de bloementas zodat de bloementas volledig open gaat staan. U vouwt de bloementas op de juiste positie en de bloementas is klaar voorgebruik, heel simpel en snel.

U kunt de bloementas gebruiken om bloemen mee te nemen, maar ook als een vaas voor in huis. U knipt de touwtjes van de bloementas en de vaas kan zo op tafel worden gezet.

De bloementas is een goed relatiegeschenk, U kunt zelf kiezen wat voor een bloementas U wilt, want er zijn allerlei verschillende motieven en kleuren.

HSG Relatiegeschenken heeft verschillende bloementassen zodat er voor iedereen een geschikt model is. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties voor de bloementas.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bloementassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: