Bloknoten

Bloknoten met bedrukking

Productomschrijving

Een bloknoot is een opschrijfboekje waarbij de blaadjes aan de bovenzijde aan elkaar zijn vastgelijmd. Bloknoten zijn er zowel in blanco, gelinieerde als geruite blaadjes. Op kantoor of op school is een bloknoot eigenlijk onmisbaar. Bloknotes zijn verkrijgbaar in A4-, A5- en A6-formaat en met 25 of 50 blaadjes, verder is het mogelijk om een bloknoot met full color omslag te bestellen.

Bedrukte bloknotes

Bij de bedrukte bloknotes is het zowel mogelijk om de full color omslag als de blaadjes zelf te bedrukken, geheel naar eigen wens.  zoals u dat wenst. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en logo op de bloknoot drukken. Een bedrukte bloknoot is uitermate geschikt om te gebruiken als relatiegeschenk.

Bloknotes met logo

De bloknotes met logo als relatiegeschenk zullen echt gebruikt worden. Een bedrukte bloknoot is dus niet alleen leuk om weg te geven, maar is ook vanuit promotioneel oogpunt gezien erg functioneel. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze medewerkersSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bloknoten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: