Blokstreepsjaals

Blokstreepsjaals met bedrukking

Productomschrijving

De blokstreep sjaal is een sjaal met strepen erop. Er kunnen verschillende kleuren strepen gekozen worden. De blokstreep sjaal heeft zachte franjes aan de uiteinden. Door de uitstraling van de blokstreep sjaal is deze geschikt voor uw sponsors of businessclubleden.

Bedrukte Blokstreep sjaal

De bedrukte blokstreep sjaal is een luxere uitvoering van de fan sjaal. De blokstreep sjaal kan gebruikt worden tijdens wedstrijden om de sporters aan te moedigen. Bedrukt met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting kunt u tevens uw bedrijf op een ludieke manier promoten

Blokstreepsjaal met logo

Kies uw gewenste blokstreepsjaal met logo en vraag een vrijblijvende offerte aan. Indien u vragen heeft over de blokstreepsjaal met opdruk of een ander promotiemiddel, neem dan contact met onze medewerkers op. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor blokstreepsjaals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: