Bluetooth speakers

Bluetooth speakers met bedrukking

Productomschrijving

Geniet van haarscherp geluid, zonder irritante snoertjes. Te gebruiken met elke telefoon die is uitgerust met Bluetooth technologie. Verbind de bluetooth speaker met uw mobiele telefoon en laat iedereen genieten van al uw playlisten.

Bedrukte bluetooth speakers

U kunt de bedrukte bluetooth speaker relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bluetooth speaker is leuk als relatiegeschenk en door middel van bedrukking is het ook een perfect promotiemiddel. Doordat het product bedrukt is komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij de mensen.

Bluetooth speakers met logo

Wij hebben een ruim assortiment aan bluetooth speakers met logo. Voor iedereen is er wel een geschikte bluetooth speaker met opdruk. Kijk eens rond op onze website en laat u inspireren. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen op HSG Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bluetooth speakers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: