Blusdekens

Blusdekens met bedrukking

Productomschrijving

Ben er zeker van dat uw huis helemaal veilig is bij brand. De blusdeken is hier een heel goed middel bij. Zorg er altijd voor dat u en uw huisgenoten veilig zijn ook bij een kleine brand. U kunt de blusdeken aan de muur ophangen. Wanneer er brand ontstaat, trekt u de blusdeken uit de koker en kunt u de brand blussen. De blusdeken is geschikt voor de vlam in de pan, maar ook geschikt wanneer iemands kleding vlam heeft gevat. De branddeken is gemaakt van slecht brandbare stof. De blusdeken zorgt ervoor dat er geen zuurstof meer bij kan en zo wordt de brand gedoofd.

Bedrukte blusdekens

U kunt de bedrukte blusdeken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en geschikt als promotiemiddel en als relatiegeschenk. De blusdeken relatiegeschenk zorgt voor veiligheid in heel uw huis en zal zeker gewaardeerd worden.

Blusdekens met logo

Een blusdeken met logo laat zien dat u voor veiligheid gaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw blusdeken met opdruk of wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor blusdekens? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: