Bobby Compacts

Bobby Compacts met bedrukking

Dagelijks vinden er wereldwijd zo'n 400.000 zakkenrol incidenten plaats. De Bobby Compact zal ervoor zorgen dat dit u niet overkomt! De Bobby Compact is namelijk de beste anti-diefstal rugtas. De Bobby Compact is de compacte versie van de XD Design Bobby en is perfect voor u als u regelatig door de drukte moet in bijvoorbeeld de metro, op citytrip of bij een concert. Zakkenrollers weten met deze rugzak geen raad. De ritssluiting van deze anti-diefstal rugzak is namelijk verstopt en alleen voor de drager makkelijk te vinden. Dit geldt ook voor diverse kleinere vakjes.

Er is nog meer gedaan aan de Bobby Compact om de zakkenrollers weg te houden. Het materiaal van de rugzak is namelijk snijvast. Hierdoor kan het bekende trucje van het opensnijden van de rugzak niet meer worden toegepast. Een ander sterk punt is de gewichtsverdeling van deze rugzak. Doordat het zwaartepunt dicht tegen de rug zit, hangt er minder gewicht aan uw schouders. Hierdoor voelt de gevulde rugtas 20 tot 25% lichter. Andere sterke punten van de rugtas zijn de geïntegreerde USB oplaad poort, een laptop- of tabletvak en water afstotend materiaal.

Custom made Bobby Compact

De Bobby Compact kan custom made gemaakt worden vanaf 250 stuks. U kunt hierbij uw eigen bedrukking ontwerpen. De voorkant van de rugzak kan voorzien worden van een full colour all over print. De hoofdkleur van de rugzak is alleen beschikbaar in standaard licht grijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bobby compacts? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: