Boodschappentassen

Boodschappentassen met bedrukking

 

Productomschrijving

Een boodschappen tas is een tas om boodschappen mee te vervoeren. In Nederland is het een gewoonte om een eigen boodschappentas mee te nemen naar de winkel en om vervolgens je boodschappen weer mee naar huis te nemen in die tas. Boodschappentassen zijn er in zeer veel verschillende maten en soorten materiaal.

Bedrukte boodschappentassen

De bedrukte boodschappentassen zijn uitermate geschikt om bedrukt te worden met uw reclame-uiting. Bijna elke dag wordt een boodschappentas wel gebruikt en uw bedrijf zal op deze manier telkens opnieuw onder de aandacht gebracht worden.

Boodschappentas met logo

Een boodschappentas met logo is uitermate geschikt om weg te geven tijdens beurzen en evenementen en uw boodschap zal blijven opvallen. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor boodschappentassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: