Bouwsteen markers

Bouwsteen markers met bedrukking

 

Productomschrijving

De bouwsteenmarker is een marker in de vorm van een bouwsteen. De bouwsteenmarker is een leuke opfleuring in uw etui en makkelijk mee te nemen. Het mooie van de bouwsteenmarker is dat deze makkelijk te stapelen is zoals een echte bouwsteen.

Bedrukte bouwsteenmarker

De bedrukte bouwsteenmarker kunt u bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of een andere reclame-uiting. De bouwsteenmarker is uitermate geschikt om te gebruiken voor een mailing of als give-away.

Bouwsteenmarker met logo

Een bouwsteenmarker met logo staat voor het bouwen aan een duurzame relatie met uw (zakelijke) klanten en relaties. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website voor uw bouwsteenmarker met opdruk. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bouwsteen markers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: