nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBriefclips

Briefclips met bedrukking

Tegenwoordig zijn veel bedrijven op zoek naar de ideale marketingmix. Het bedrijf promoten op een efficiënte manier kan door middel van relatiegeschenken. Zo is de briefclip een zeer populair relatiegeschenken, toepasbaar in vrijwel alle branches. Gemakkelijk te bedrukken met logo en reclametekst. De briefclip is functioneel en komt altijd van pas!

Briefclips bedrukken is een originele en effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de door u gewenste doelgroep. Door de briefclip of papierknijper te bedrukken met uw logo, blijft uw bedrijf onder ogen komen en zal uw naamsbekendheid alsmaar toenemen. Een relatiegeschenk dat uw bedrijf optimaal promoot! Perfect te gebruiken als give-away op beurzen en evenementen bijvoorbeeld.

De briefclip is een goedkoop relatiegeschenk waardoor u met een smal budget een breed publiek kunt bereiken! U kunt de bedrukte promoclips bestellen in veel verschillende kleuren en kleurcombinaties. Zo kunt u de papierclip inrichten naar de huisstijl van uw bedrijf. Maak uw ideeën kenbaar en laat u verrassen door onze vele mogelijkheden. Zo hebben we briefclips in de vorm van een apenstaartje, hartvormige papierknijpers en reuzen paperclips. Ook voor de traditionele paperclips bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel al onze gepersonaliseerde briefclips, schrijfwaren en kantoorartikelen online op www.hsg-relatiegeschenken.com tegen lage prijzen. HSG Relatiegeschenken heeft al meer dan 25 jaar ervaring als leverancier van briefclips, kantoorartikelen en andere give-aways.

Kiest u voor een bedrukte briefclip als relatiegeschenk? Dan kunt u gratis een drukproef bij ons aanvragen zodat u zeker weet dat de briefclips met logo voldoen aan uw verwachtingen. De papierclip met bedrukking als eye-catcher op uw poststukken!

De bedrukking maakt de briefclips zo speciaal. Een uniek relatiegeschenk dat nog vele jaren met plezier gebruikt zal worden. Hierdoor wordt er nog jaren reclame gemaakt voor uw bedrijf! Dit maakt de papierclips met logo perfect inzetbare reclame artikelen. Een goede investering! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor briefclips? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: