nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A108-RG405

Briefopeners

Briefopeners met bedrukking

Productomschrijving

Een briefopener is een voorwerp waarmee u eenvoudig de enveloppe kunt openen. De briefopener is meestal lang en smal van vorm en aan één kant loopt de briefopener uit in een punt. Met deze punt op het einde van de briefopener kunnen gemakkelijk enveloppen van brieven worden geopend. De briefopener kan uit verschillende materialen bestaan zoals: hout, metaal, been en kunststof.

Bedrukte briefopener

Als relatiegeschenk is de bedrukte briefopener een uitstekende keuze! De briefopener kan worden bedrukt of gegraveerd met het logo en/of andere gegevens van uw bedrijf. U kunt ons assortiment aan briefopeners doorzoeken

Briefopener met logo

Een briefopener met logo blijft altijd op het bureau liggen, waardoor uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht gebracht wordt. Vindt u op onze zoekpagina niet de briefopener die u zoekt? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan voor de briefopener of neem contact op met onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor briefopeners? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: