Brillendoekjes

Brillendoekjes met bedrukking

Productomschrijving

Het brillendoekje kan ervoor zorgen dat u makkelijk uw (zonne)bril kunt schoonmaken. Een brillendoekje kunt u in verschillende modellen, afmetingen en verpakkingen verkrijgen. Neem eens een kijkje op onze website en laat u inspireren door het ruime aanbod aan brillendoekjes.

Bedrukte brillendoekjes

De bedrukte brillendoekjes kunnen bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking komt dan op het doekje en/of op het omhulsel te staan. Hierdoor wordt het brillendoekje een ideale giveaway bij beurzen. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.

Brillendoekjes met logo

De brillendoekjes met logo kunnen ook voor andere dingen gebruikt worden. Zo kan u uw scherm van uw telefoon met het brillendoekje schoonmaken maar ook uw sieraden en camera's. Bent u geïnteresseerd in het brillendoekje met opdruk of heeft u nog vragen over de bedrukkingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor brillendoekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: