Broeken

Broeken met bedrukking

Productomschrijving

HSG Relatiegeschenken heeft naast promotieartikelen ook een ruim aanbod aan werkkleding zoals broeken en werkbroeken. Een werkbroek zorgt ervoor dat gebruikers in veiligheid en comfort kunnen werken. Werkbroeken maken het werken dus aangenamer en veiliger. Ook voor spijkerbroeken, bermuda’s en shorts bent u bij ons aan het juiste adres!

Bedrukte broeken

Bedrukte broeken met opdruk en bedrukte werkbroeken zijn ideaal als relatiegeschenk,  omdat wij ervoor zorgen dat uw bedrijfslogo goed in zicht gedrukt wordt. Uw bedrijf wordt optimaal gepromoot. Tevens zorgen de broeken met opdruk voor een representatief geheel. Het is dus een slimme zet om uw relaties, klanten en personeel te verwennen met een bedrukte broek als relatiegeschenk.

Broeken met logo

U bent bij HSG Relatiegeschenken aan het juiste adres voor broeken met logo. U kunt uw werkkleding bedrukken met een eigen opdruk tegen een zo laag mogelijke prijs. Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze te bedrukken broeken als relatiegeschenken of over een van onze andere promotionele artikelen, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor broeken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: