Bronzen beeldjes

Bronzen beeldjes met bedrukking

Productomschrijving

Bronzen beeldjes zijn exclusieve relatiegeschenken, die tijdens speciale gelegenheden worden gegeven. Voorbeelden van dergelijke gelegenheden zijn een jubileum, een bepaald aantal jaren dat een persoon in dienst is, een bruiloft, een speciale prestatie, enzovoort. Beeldjes worden niet altijd uit brons vervaardigd, maar kunnen ook gefabriceerd zijn uit zilvertin, nikkel of verschillende kleuren platina's.

Bedrukte Bronzen beeldjes

Laat de Bedrukte Bronzen beeldjes personaliseren door middel van een plaatje met gravure. De bronzen beeldjes met opdruk bestaan uit verschillende standaard vormen. Vooral voor bedrijven zijn er uiteenlopende onderwerpen voor bronzen beeldjes. Zo staan teamwork en een goede samenwerking tussen relaties centraal bij de uitbeeldingen van de bronzen beeldjes.

Bronzen beeldjes met logo

Wij bieden u een ruim assortiment bronzen beeldjes met logo aan op onze website. Staat uw bronzen beeldje niet op onze website, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder met het zoeken naar een passend beeldje met of zonder opdruk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bronzen beeldjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: