nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBrooddozen

Brooddozen met bedrukking

Productomschrijving

Een brooddoos is een doosje waarin je een lunch kunt stoppen om het zo mee naar het werk te nemen. Scholieren nemen ook een brooddoos mee naar school met hun middageten erin. Brooddozen zijn in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. In sommige brooddozen is er zelfs zoveel ruimte dat je er je beker in kunt stoppen.

Bedrukte Brooddozen

Als promotie-item of give-away is een bedrukte brooddoos een goede keuze, aangezien bijna iedere werknemer 's middags zijn boterhammen mee naar het werk neemt. Laat de brooddozen bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst en uw bedrijf is blijvend onder de aandacht.

Brooddozen met logo

U vindt bij ons een ruim assortiment aan brooddozen met logo in allerlei soorten en maten. Neem gerust eens een kijkje op onze website en wanneer u onverhoopt uw brooddoos niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor brooddozen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: