Bruisballen

Bruisballen met bedrukking

Productomschrijving

Een bruisbal is een bal, voornamelijk gemaakt van natriumbicarbonaat, die je in een bad kunt leggen. Het natriumbicarbonaat zorgt ervoor dat de bal, zodra de bal in aanraking met water komt, begint te bruisen. Een bruisbal kan kleurstoffen bevatten die zowel de bal als het water een kleurtje kunnen geven en ingrediënten die goed zijn voor je huid.

Bedrukte bruisballen

Een bad met een bedrukte bruisbal werkt zeer ontspannend wat de bruisbal een aangenaam cadeautje maakt. Een bruisbal is een origineel relatiegeschenk om te geven en om te krijgen. Doordat alle badbruisballen kunnen worden voorzien van een eigen logo en/of tekst, dienen bruisballen ook als promotieartikelen.

Bruisballen met logo

Bedrukte bruisballen met logo zijn aangename relatiegeschenken die bij alle relaties in de smaak vallen. Bruisballen met opdruk zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zodat u een bedrukte bruisbal kunt kiezen die het beste bij u en uw bedrijf past. Zo hebben we niet alleen bruisballen in de vorm van een hart, een ster of een ei maar ook bruisballen in de vorm van een boom. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bruisballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: