Budget Tshirt's

Budget Tshirt's met bedrukking

Productomschrijving

De budget heren T-shirts en dames T-shirts zijn allemaal T-shirts met  een representatief uiterlijk. T-shirts komen altijd van pas en zijn daarom ideaal inzetbaar als relatiegeschenk, werkkleding of give-away op beurzen, evenementen of in het bedrijf.

Bedrukte budget T-shirts

De bedrukte budget T-shirt kan besteld worden in verschillende kleuren zodat u uw bedrijf in de juiste kleur kunt promoten. De goedkope T-shirt is te bestellen in verschillende maten en designs en kunnen zowel aan de voor als achterzijde worden voorzien van een bedrukking.

Budget T-shirts met logo

Onze budget T-shirts met logo zijn voor ieder budget beschikbaar. Ook voor onbedrukte T-shirtss bent u bij HSG Relatiegeschenken aan het juiste adres. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor budget tshirt's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: