nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBureau agenda's

Bureau agenda's met bedrukking

Productomschrijving

Een bureau agenda is een agenda die wordt gebruikt door personen die op een bureau werken. Deze bureau agenda kan bestaan uit een week of een dag planning. Bureau agenda's dienen om afspraken te noteren, om verlofdagen in te geven, enzovoort.

Bedrukte bureau agenda’s

Bedrukte Bureau agenda's hebben veelal een harde kaft, die meestal vervaardigd is van echt of nepleder. Deze kaft kan bestaan uit verschillende kleuren. Ook kan deze kaft worden bedrukt met het logo van uw bedrijf, zodat de bureau agenda een uitstekend relatiegeschenk wordt.

Bureau agenda’s met logo

De bureau agenda met logo kan ook worden gecustomized door een dieplogo op de kaft van de bureau agenda te plaatsen. U kunt ons assortiment aan bureau agenda's bekijken of u kunt u een vrijblijvende offerte voor een bureau agenda aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bureau agenda's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: