Bureau onderleggers

Bureau onderleggers met bedrukking

 

Productomschrijving

Een bureau onderlegger is een onderlegger die op een bureau wordt geplaatst en bescherming biedt aan uw bureau. De bureau onderlegger kan ook worden gebruikt tegen het vuil maken van het bureau en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. De meest voorkomende bureau onderlegger is de plastic bureau onderlegger, maar ook de papieren bureau onderleggers worden vaak gebruikt.

Bedrukte bureau onderleggers

De bedrukte bureau onderlegger is een bureau onderlegger is ideaal om uw bedrijf blijvend onder de aandacht te brengen bij uw relaties. Laat de bureau onderlegger voorzien van uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. vraag onze medewerkers naar de diverse mogelijkheden.

Bureau onderleggers met logo

Een bureau onderlegger met logo blijft altijd op het bureau liggen en uw naam zal altijd zichtbaar zijn. Neem eens een kijkje in ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u gelijk uw logo meestuurt maken wij een vrijblijvende digitaal voorbeeld voor u op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bureau onderleggers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: