Bureauomslag kalenders relatiegeschenken

Bureauomslag kalenders relatiegeschenken met bedrukking

 

Productomschrijving

De bureauomslag kalender zorgt voor een goede sfeer en staat prachtig op elk bureau. Een bureauomslag kalender is erg overzichtelijk en is daarom zeer geschikt voor op het kantoor. U vindt op het rechter deel de datumlijst en op het linker deel een afbeeldinkje met daaronder een klein overzicht met de dagen en de datum in een.

Bedrukte bureauomslag kalender

U kunt de bedrukte bureauomslag kalender bedrukken met uw eigen tekst en/of logo’s. Een kalender die naar uw wens gemaakt kan worden door de bedrukking. De bureauomslag met opdruk is uitermate geschikt als promotiemiddel. De bureauomslag kalender is ook een perfect relatiegeschenk.

Bureauomslag kalender met logo

De bureauomslag kalender met logo zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bureauomslag kalender of neem contact met onze medewerkers op indien u vragen heeft.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bureauomslag kalenders relatiegeschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: