nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBusiness shirt's

Business shirt's met bedrukking

Productomschrijving

Een business shirt is een hemd dat op het werk wordt gedragen. Een business shirt is een zakelijk hemd dat in verschillende modellen en merken kan worden aangekocht. Business shirts bestaan er met lange en met korte mouwen, zodat het business shirt heel het jaar door kan worden gedragen.

Bedrukte business shirts

Bedrukte business shirts kunnen worden bedrukt met het logo van uw bedrijf, zodat de business shirts het imago van het bedrijf benadrukken. Naast het bedrukken is het ook mogelijk om de blousen te laten borduren.

Business shirts met logo

U vindt bij ons een ruim assortiment aan business shirts met logo, vindt u echter niet het business shirt naar uw keuze? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij kunnen u waarschijnlijk verder helpen met uw zoektocht naar het perfecte business shirt.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor business shirt's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: