nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBusiness trolley's

Business trolley's met bedrukking

 

Productomschrijving

De Business Trolley is een luxe rolkoffer met heel veel opbergmogelijkheden.
Deze zakentrolley is gemaakt van sterk geweven polyester. De binnenzijde van het hoofdvak van de zakenkoffer kan ook gebruikt worden als boardcase. Hierin zit een laptop tas, die gevoerd is met een foamlaag zodat de laptop veilig in de zaken rolkoffer zit.

Bedrukte business trolley

U kunt de bedrukte business trolley laten voorzien van uw logo, tekst of andere reclame-uiting. De business trolley is uitermate geschikt als relatiegeschenk of als give-away voor beurzen en evenementen.

Business trolley met logo

Wij bieden u een ruim assortiment business trolleys aan die u allemaal kunt personaliseren. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw business trolley of neem contact op met onze medewerkers. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor business trolley's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: