Button magneet flesopeners

Button magneet flesopeners met bedrukking

 

De Button met flesopener en magneet is een multifunctionele button. Met de button kan je flessen openen en de button is magnetisch. U kunt de Button met flesopener en magneet als relatiegeschenk bijvoorbeeld op de koelkast plakken, zo heeft u de Button met flesopener en magneet binnen hand bereik als u een fles wilt openen. De achterzijde van de bedrukte Button met flesopener en magneet is magnetisch en kan dus tegen metalen voorwerpen geplakt worden. De flessenopener zit ook aan de achterzijde van de Button met flesopener en magneet, wanneer u de button op uw kleding wilt doen kunt u een andere magneet er achter tegenaan zetten zo blijft de button op uw kleding zitten. Aan de voorzijde van de Button met flesopener en magneet als promotiemiddel staat een leuke print die u zelf kunt kiezen

U kunt de Button met flesopener en magneet laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Zo wordt de Button met flesopener en magneet een leuk promotiemiddel. Veel mensen zien het logo van uw bedrijf op de button staat, zo zal uw bedrijf en grotere naamsbekendheid krijgen zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Door de leuke print voorop is de Button met flesopener en magneet met opdruk ook geschikt als relatiegeschenk. Kinderen zullen de button erg leuk vinden dor de print, maar ook volwassenen zullen blij zijn met de Button met flesopener en magneet, omdat ze flessen met de Button met flesopener en magneet kunnen openen.

De print voorop de Button met flesopener en magneet als relatiegeschenk zijn er in allerlei varianten, zo kunt u een gepaste button hebben voor een speciale gelegenheid. Er zijn bijvoorbeeld bedrukte Buttons met flesopener en magneet met een print van kerstmis. Met de bedrukte Button met flesopener en magneet bent u helemaal voorbereid op het kerstfeest, maar dit kan natuurlijk ook bij andere gelegenheden zoals sinterklaas of gewoon een feestje.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor button magneet flesopeners? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: