€ 1,13

A326-CACA GLASSES

Caca glasses

Caca glasses met bedrukking

Productomschrijving

Heeft u altijd last van de oortjes van de zonnebril en wilt u uw zonnebril gemakkelijk kunnen opbergen? Dan is de Caca Glasses iets voor u. Caca Glasses  is een oprolbare zonnebril zonder pootjes aan de zijkant.

Bedrukte Caca Glasses

Een Bedrukte Caca Glasses  oprolbare zonnebril is handig voor het sporten en/of evenementen.
De Caca Glasses is een zeer licht relatiegeschenk en is daardoor handig in het gebruik. U kunt het volledig oprollen en eenvoudig meenemen. Aan de bovenzijde en zijkant kunt u het personaliseren met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting, waardoor u een perfect giveaway creëert om uw bedrijf mee te promoten.

Caca Glasses met logo

Uw Caca Glasses met logo besteld u eenvoudig en snel bij HSG-Relatiegeschenken.com. Hebben wij uw interesse gewekt voor de Caca Glasses met opdruk? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers zullen contact met u opnemen, maar u kunt bij vragen ook contact met onze medewerkers opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor caca glasses? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: