Calculators

Calculators met bedrukking

Productomschrijving

Een calculator (of rekenmachine) is een elektronisch apparaat waarop je wiskundige berekeningen kunt uitvoeren. Meestal werkt een calculator op batterijen, maar een calculator kan ook uitgerust zijn met fotovoltaïsche cellen. Er bestaan verschillende modellen van calculators. Meestal wordt een calculator gebruikt, puur voor op te tellen, af te trekken, te vermenigvuldigen en te delen. De uitgebreidere calculators beschikken ook over ingewikkeldere functies, zoals procentberekeningen, sinus, machtsverheffingen en worteltrekken. In enkele gevallen is het echter ook gemakkelijk om functies te programmeren in de calculator. In de meer uitgebreide vormen van een calculator kan je functies invoeren. Een dergelijke calculator kan al bijna gezien worden als een programmeerbare computer! Ingenieurs en personen met financiële beroepen gebruiken deze calculators dagelijks.

Bedrukte calculators

U kunt onze calculators of rekenmachines laten bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of een andere reclame-uiting, waardoor u een ideaal relatiegeschenk of giveaway creëert. Vaak hebben calculators een prominente plek op het bureau of werkplek, waardoor uw bedrijf onder de aandacht blijft bij uw (zakelijke) relaties en klanten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrukte rekenmachines via onze website.

Calculators met logo

Eenvoudig en snel uw calculators met logo bestellen via hsg-relatiegecshenken.com! U vraagt eenvoudig een snelle offerte aan via onze klantvriendelijke website en wanneer u uw logo bijvoegt, maken wij graag een digitaal voorbeeld voor u. U krijgt dan voordat u gaat bestellen een goede indruk van de calculator met uw logo. Indien u vragen heeft over de calculators met logo of een bedrukte rekenmachine, neem dan contact met ons op!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor calculators? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: