nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A81-AP741959-10

Camera verrekijkers

Camera en verrekijkers met bedrukking

 

Productomschrijving

Camera’s en verrekijkers zijn populaire en gewilde relatiegeschenken voor alle leeftijden. Een camera is een gesloten kastje met een lens waarmee je stilstaande opnames kunt maken, dit zijn foto’s. Foto’s kunnen opgeslagen en afgedrukt worden zodat je een blijvende herinnering hebt. Met een verrekijker kunnen voorwerpen op grote afstand groot worden weergegeven. Een verrekijker is onmisbaar tijdens jacht en vogelspotting maar ook bij musicals wordt het vaak gebruikt wanneer men ver verwijderd is van het podium.

Bedrukte camera’s en verrekijkers

Uw bedrukte camera’s en verrekijkers zijn te bedrukken met een eigen logo en/of tekst ter promotie van uw bedrijf. Uw relaties zullen de bedrukte camera of de verrekijker met opdruk zonder twijfel met open armen ontvangen. U laat een onuitwisbare indruk achter bij uw personeel, uw klanten en uw relaties met de te bedrukken camera’s en bedrukte verrekijkers van HSG Relatiegeschenken.

Camera’s en verrekijkers met logo

Bestel uw camera’s en verrekijkers met logo snel en eenvoudig bij HSG Relatiegeschenken. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in bedrukte relatiegeschenken en denken telkens met u mee. Heeft u een deadline of een spoedlevering nodig neem dan contact met ons onze medewerkers op. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor camera verrekijkers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: