Canvas artikelen

Canvas artikelen met bedrukking

Productomschrijving

Canvas is een weefsel dat gefabriceerd is van hennepvezels. Canvas is een zeer stevig weefsel. De oude schildermeesters gebruikten canvas als doek om op te schilderen. Andere artikelen waarvoor canvas wordt gebruikt zijn dekzeilen, zonneschermen,... Tegenwoordig wordt canvas vaak (volledig of gedeeltelijk) vervangen door synthetische materialen. Canvas wordt tegenwoordig vooral voor kleding en tassen gebruikt, maar canvas wordt dan ook wel hennep genoemd. Wanneer canvas voorzien is van een inktjet-coating, kan deze canvas goed gebruikt worden voor reproducties van schilderijen. Dit geeft een authentiek effect.

Bedrukte canvas artikelen

U kunt een ruim assortiment bedrukte canvas artikelen vinden op de HSG Relatiegeschenken website. U heeft de keuze uit bedrukte tassen, paraplu’s met logo, petten met bedrukking en allemaal gemaakt van canvas. Alle canvas artikelen kunt u in meerdere kleuren bedrukken me uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Wanneer u ons voorziet van uw bedrijfslogo en aangeeft wat het gewenste artikel is, maken wij graag een digitaal voorbeeld op voor u.

Canvas artikelen met logo.

Canvas artikelen met logo zijn uitermate geschikt om uw bedrijf op een duurzame manier te promoten bij uw (zakelijke)relaties en klanten. Indien u niet het juiste canvas artikel kunt vinden in ons uitgebreid assortiment, neem dan contact met onze medewerkers op. Zij zijn telefonisch, via mail en chat bereikbaar. U kunt ook een offerte aanvragen. Een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken zal dan zo snel mogelijk contact opnemen met u over deze canvas artikelen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor canvas artikelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: