Cappuccino sjablonen

Cappuccino sjablonen met bedrukking

 

Productomschrijving

Het cappuccino sjabloon is een plat, rond product van 1mm dik, met een uitgesneden hartjesvormpje. Het cappuccino sjabloon kan op / boven de vers gemaakte cappuccino gelegd / gehouden worden, waaroverheen chocoladepoeder gestrooid wordt. Als het sjabloon weggehaald wordt, is de vorm van het sjabloon op de cappuccino te zien. Het cappuccino sjabloon ‘3 in 1’ zijn 3 platte rondjes die aan elkaar bevestigd zijn, zodat er een grotere vorm ontstaat. In elke ronde vorm zit een sjabloon. De sjablonen zijn los van elkaar te gebruiken doordat er een dichte tussenruimte tussen zit. Zo kun je de vormpjes op de cappuccino per keer afwisselen.

Bedrukte cappuccino sjablonen

De bedrukte cappuccino sjablonen als relatiegeschenk, kan bedrukte worden met een tekst of logo. Zo ontstaat er een gepersonaliseerd relatiegeschenk dat de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot, elke keer als de bedrukte cappuccino sjablonen gebruikt worden.
Vooral in de horecabranche zal het cappuccino sjabloon een origineel relatiegeschenk zijn. Ook als huishoudelijk product al het cappuccino sjabloontje gewaardeerd worden.

Cappuccino sjablonen met logo

Cappuccino sjablonen met logo besteld u bij HSG-relatiegeschenken. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken en denken altijd met u mee. Naast de cappuccino sjablonen, hebben wij een zeer
Indien u vragen heeft over de bedrukte cappuccino sjabloon als relatiegeschenk, kunt u contact met ons opnemenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cappuccino sjablonen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: