Cardicards

Cardicards met bedrukking

Een bedrukte cardicard is een apparaatje dat ongeveer dezelfde grootte heeft als een creditcard, de Cardicard is gewoon een beetje dikker.

De Cardicard vertelt een hulpverlener in 60 seconden precies wat hij moet doen. Met één druk op de knop van de Cardicard begint een vriendelijke vrouwenstem exact te vertellen wat men moet doen bij een situatie waarin iemand onwel is of een hartstilstand heeft. Met de cardicard kan men ieder moment de reanimatiekennis opfrissen, maar ook kan men de Cardicard gebruiken tijdens een reanimatie.

Omdat bij een hartstilstand niet onmiddellijk een Ambulance of een dokter aanwezig is, is het zeer belangrijk dat men meteen begint te reanimeren. Daarbij komt de Cardicard van pas! De Cardicard kan zo een leven redden!

Een Cardicard is een handig en vriendelijk apparaatje dat vooral wordt gekocht door personen die vaak in contact komen met oude en zieke mensen.

Bij HSG Relatiegeschenken kan de Cardicard worden besteld, eventueel bedrukt met uw logo.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cardicards? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: