Carhands

Carhands met bedrukking

Heeft u ook last van beslagen auto ramen? Dat is met de carhand verleden tijd! De bedrukte Carhand is een nieuw en handig product voor uw beslagen ramen. De carhand maakt uw ramen aan de binnenkant, cockpit van de auto en de achteruitkijk spiegel  weer prachtig schoon. De carhand is een handschoen gemaakt van microfiber.

U kunt de carhand geheel naar uw wens laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. De carhand is een leuk relatiegeschenk   en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De carhand is ook geschikt als giveaway op bijvoorbeeld beurzen. De carhand is in het bijzonder geschikt voor in de autobranche als gift.

De carhand is een van de vele autoproducten die we aanbieden. In ons assortiment vindt u ook de autostoel organizer en de autoruit reiniger.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product, neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor carhands? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: