Carnavalsartikelen

Carnavals artikelen met bedrukking

 

Het is weer bijna zover, de carnaval komt eraan. Wij hebben daarom allerlei nieuwe bedrukte carnavalsartikelen in onze collectie. We hebben bijvoorbeeld leuke maskers, lampions en vlaggenlijnen. Carnaval is oorspronkelijk een katholiek feest, het wordt vooral gevierd in het Zuiden van Nederland, maar het wordt op steeds meer plaatsen gevierd. De carnaval duurt officieel van zondag tot en met dinsdag, maar tegenwoordig wordt het vaak van vrijdag avond tot en met dinsdag gevierd. Tijdens de carnaval gaan de mensen feest vieren in allerlei verschillende kostuums. Ook hebben de mensen vaak verschillende accessoires bij hun carnavalspak, zoals hoeden, toeters of brillen.

U kunt de carnavalsartikelen bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De carnavalsartikelen als relatiegeschenken zijn erg opvallend, en worden vaak uitgewisseld er zullen dus veel mensen de opdruk zien. Carnavalsartikelen zijn dus uitermate geschikte promotiemiddelen, ze zijn origineel en vrolijk. Bedrukte carnavalsartikelen zijn ook erg leuke producten om cadeau te doen, het is dan ook een prima relatiegeschenk.

Onze collectie carnavalsartikelen als promotiemiddelen is erg divers en groot we hebben maskers, indianenentooien, lampionnen en zwaaihandjes. Bent u geïnteresseerd in onze carnavalsartikelen met opdruk kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor carnavalsartikelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: