nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comCartamoneta sets

Cartamoneta sets met bedrukking

De bedrukte cartamoneta set is een set die bestaat uit een portefeuille/creditcardhouder en een portemonnee.

De portefeuille set is gemaakt van soepel rundleer, en wordt geleverd in een chique zilverkleurige geschenksdoos. De cartamoneta portefeuille heeft zes insteekvakken, een daarvan is afgewerkt met gaas. Dit is het vak voor de creditcards en visitekaartjes.

Verder zijn er nog twee grote insteekvakken in de portefeuilleset voor het briefgeld, deze vakken zit over de gehele breedte van de portefeuille.

De portemonnee kan gebruikt worden om muntgeld in te doen, dit is een kleine Cartamoneta portemonnee die kan afgesloten worden met een drukknop. U kunt de portemonneeset ook laten bedrukken. Met een bedrukte portefeuille kunt u een eigen draai aan het product geven waardoor de bedrukte cartamoneta-set echt een eigen product wordt. Savona Portefeuille / Creditcardhouder van soepel rundleder. In geschenkdoos.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cartamoneta sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: