Cartoon bells

Cartoon bells met bedrukking

Een bedrukte cartoonbell is een fietsbel in de vorm van een stripfiguur of een ander poppetje. Deze fietsbel is vooral bedoeld voor kleine kinderen maar ook volwassenen mensen kunnen ermee blij worden gemaakt. De cartoon bell vrolijkt de fiets op met zijn vrolijke kleur en vorm. Vanwege zijn kleur en vorm is de cartoon bell anders dan de normale fietsbellen. Ook is de werking van de bel anders. Bij de normale fietsbellen moet je een hendeltje om laag duwen en die vervolgens loslaten of je moet aan je handvat draaien om een geluid te krijgen. De cartoon bell geeft een soort toeter-geluid wanneer erin wordt geknepen. De bel geeft je fiets een vrolijk uiterlijk en het is ook nog eens nuttig. Zoals men weet moet iedere fiets een bel hebben voor de veiligheid. Een cartoon bell is veel leuker dan de standaard fietsbel dus als je toch een bel op je fiets moet hebben, waarom dan geen cartoon bell?!

De cartoon bell is in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld fietsbellen in de vorm van Garfield, Hello Kitty en Pluto.

Bij HSG Relatiegeschenken kunt u de cartoon bell laten drukken in verschillende kleuren. Ook kan er een logo of een eigen tekst op worden gedrukt. De opdruk maakt de cartoon bell geschikt als relatiegeschenk. Deze bedrukte fietsbel maakt elke fiets hip!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cartoon bells? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: