nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 45.43

A81-AP791589-10

€ 7.90

A36-IT2801-04

Castelijns

Castelijns met bedrukking

Castelijn & Beerens is een merk van verschillende lederwaren. De producten van Castelijn & Beerens zijn gemaakt van het mooiste en fijnste Italiaanse leer. De producten van Castelijn & Beerens zijn met aandacht en zorg gemaakt, dit maakt het product perfect. De leren worden zorgvuldig uitgekozen en alles wordt perfect uitgewerkt.

Castelijn & Beerens heeft producten zoals: Castelijn-Beerens portemonnees, Castelijn & Beerens tassen, Castelijn en Beerens riemen en Castelijn & Beerens toilettassen.
De producten van bedrukte Castelijn & Beerens zijn er in veel verschillende varianten, er zijn verschillende kleuren en verschillende modellen. Zo kun je een product van Castelijn & Beerens kiezen de bij jou past.

De riemen van Castelijn & Beerens zijn rundslederen riemen. Ook deze Castelijn & Beerens riemen zijn er in verschillende varianten. De riemen van Castelijn & Beerens zijn zeer stijlvol en past bij veel kleding. Een Castelijn & Beerens riem moet je door de lussen van je broek doen en vastmaken om je middel zodat je broeken niet meer afzakken. Op de riem van Castelijn & Beerens zit een gesp deze zit aan het begin van de riem. In de riem zitten een paar gaatjes op een rijtje, door een van die gaatjes kun je de gesp halen en dan zit de riem vast.

Er zijn niet alleen Castelijn & Beerens riemen de je aan één kant kunt dragen, er zijn ook dubbelzijdige Castelijn & Beerens riemen. De dubbelzijdige Castelijn & Beerens riemen kun je van beide zijden dragen, vaak zijn de 2 zijden dan een verschillende kleur dus heb je eigenlijk 2 verschillende riemen. Je kunt de Castelijn-Beerens-riemen op je eigen maat aanpassen door de gaatjes die in de Castelijn&Beerens riem zitten. Doordat er verschillende gaatjes zijn kan je zelf beslissen hoe strak de Castelijn & Beerens riem zit.

Veel producten van Castelijn-Beerens zijn ervoor bedoeld om er iets in op te kunnen bergen. Castelijn & Beerens heeft verschillende etuis voor producten. Er zijn de Castelijn en Beerens sleuteletui hierin kan je je sleutels doen. Verder heb je de Castelijn & Beerens creditcardetui hierin kun je verschillende pasjes in kwijt. In de Castelijn & Beerens-creditcardetui zitten vakjes, er zijn verschillende creditcardetuis dus zitten de vakjes in de verschillende Castelijn & Beerens creditcardetuis ook anders. Je kunt dus zelf kiezen welke manier je het fijnste vind om je pasjes op te bergen.

De producten van Castelijn & Beerens zijn een goed relatiegeschenk. De producten van Castelijn & Beerens zijn stijlvol en zijn van perfecte kwaliteit. Castelijn & Beerens heeft een breed assortiment je kunt dus tussen veel verschillende producten kiezen hierdoor is er voor iedereen een geschikt product.

Het assortiment Castelijn & Beerens producten van HSG relatiegeschenken kun je terugvinden door bovenaan  de site door te klikken naar onze zoekpagina. Kun je het gezochte Castelijn & Beerens product niet vinden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en wij helpen je verder met je zoektocht.

Kun je op onze zoekpagina geen product van Castelijn & Beerens dat  je aanspreekt kunt vinden, kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties die je wenst voor het Castelijn & Beerens productSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor castelijns? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: