Casual sokken

Casual sokken met bedrukking

Tegenwoordig is het hip om opvallende sokken te dragen. Ga mee in deze sokkentrend en verras uw relaties, werknemers of leden met sokken in opvallende kleuren en patronen met een hip en casual dessin. Casual sokken zijn zeer leuk om te geven als relatiegeschenken of als promotiemiddel op bijvoorbeeld beurzen en evenementen.

De casual sokken zijn perfect te gebruiken ter ondersteuning van een geschenk, huisstijl of marketing actie. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam of logo wordt ingeweven zodat de casual socks tevens kunnen dienen als reclame artikel. Vandaar dat gepersonaliseerde casual sokken perfect inzetbaar zijn als relatiegeschenken. Omdat sokken nuttige relatiegeschenken zijn die elke dag gedragen worden, zal uw naam vaak onder ogen komen waardoor uw bedrijf onder de aandacht blijft.

Bent u geïnteresseerd in onze dames en heren sokken met logo? U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen zodat u alle mogelijkheden nog eens rustig kunt bekijken. Van goedkope sokken tot casual sokken in een luxe verpakkingsdoos en van kindersokken tot business socks. Neem ook eens een kijkje bij onze sportsokken! Ons assortiment is enorm, onze prijzen zijn laag en onze kwaliteit is uitstekend! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor casual sokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: